USR va ataca proiectul bugetului de stat pe anul viitor la Curtea Constituţionalăa României (CCR). Anunțul a fost făcut de  vicepreşedintele partidului Dan Barna, la scurt timp după aprobarea acestuia, în Parlament.

“S-a adoptat azi (joi – n.r.) un buget al clientelismului, un buget al pedepsirii românilor care nu au votat PSD sau PNL, un buget care a adoptat amendamentele extremiștilor și care nu a aprobat un singur amerndament al USR. Vom ataca acest buget la CCR pentrui că discriminează românii”, a spus Barna, în plenul reunit al Parlamentului.

Reamintim că bugetul de stat pentru anul 2022 a fost aprobat. 294 de parlamentari au votat „pentru” și 120 „împotrivă”.  

Toate amendamentele Opoziției au fost respinse. 

Premierul Nicolae Ciucă spunea, miercuri, că bugetul pe 2022 este unul echilibrat, responsabil și realist, capabil să răspundă nevoilor imperative de finanțare și să consolideze economia pe termen mediu și lung, valorificând resursele financiare oferite de Uniunea Europeană.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentJudecătorul Cristi Danileţ a dat în judecată statul român la CEDO, după ce a fost sancţionat pentru o postare pe Facebook
Articolul următorSpargere la Palatul Parlamentului. Un irlandez în stare de ebrietate a pătruns în cea mai bine păzită clădire din România