Liderul alianţei USR-PLUS Neamţ, deputatul Iulian Bulai, a declarat, vineri, pe pagina de facebook, că îşi doreşte candidaţi unici alături de PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean şi la Primăria Piatra-Neamţ.

Iulian Bulai, care este şi vicepreşedinte al USR, a subliniat că doar într-o astfel de alianţă se va reuşi îndepărtarea “baronului” Ionel Arsene de la conducerea Consiliului Judeţean Neamţ.

“Pentru a reuşi în faţa baronului PSD, Ionel Arsene – mâna dreaptă a lui Liviu Dragnea în Moldova – va trebui să avem candidaţi unici la Consiliul Judeţean Neamţ. PNL şi USRPLUS trebuie să fie, împreună, o alternativă la incompetenţa care conduce judeţul”, a scris deputatul Iulian Bulai.

Vicepreşedintele USR a adăugat că judeţul Neamţ este “pârjolit” în urma actualei administraţii judeţene, condusă de social-democratul Ionel Arsene.

“Aici, la Neamţ, avem poate cea mai josnică conducere PSD din toată Moldova: baronul Arsene a lăsat zeci de şcoli cu WC în fundul curţii, a dat milioane de euro pentru un spital precar care se face la Iaşi, adică la 120 de kilometri de Piatra-Neamţ, lacul Izvorul Muntelui arată ca o mare baltă mizerabilă, iar drumul în jurul lacului este o aventură off road. Spitalul Judeţean din Piatra Neamţ, aflat în subordinea CJ Neamţ, arată ca la începutul anilor 2000. Mai rău decât celelalte spitale din judeţ. Pentru a fi director de şcoală trebuie să fi pupat inelul sultanului Arsene şi să ai carneţel de partid la PSD. La fel şi cu inspectorii şcolari: pesedişti din zona Târgu-Neamţ – de unde e şeful lor. Peste toate acestea, Ionel Arsene şi PSD vor să îl pună primar la Piatra-Neamţ pe incapabilul fost ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, care-a descoperit recent Neamţul pe hartă. Ne vom opune cu toate forţele noastre ca judeţul să rămână roşu. Epoca baronului Arsene trebuie să ia sfârşit. Trebuie să reconstruim acest judeţ după pârjolirea lui de către Arsene”, a mai spus Iulian Bulai.

Preşedintele PSD Neamţ, Ionel Arsene, a anunţat că va candida pentru încă un mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ.

Din partea PNL Neamţ şi-a anunţat candidatura liderul filialei, deputatul Mugur Cozmanciuc.

Alianţa USR-PLUS l-a anunţat candidat la CJ Neamţ pe Florin Zaharia (USR), iar de la PRO România candidează senatorul Emilia Arcan, care a demisionat săptămâna trecută din PSD.

PMP Neamţ îl are candidat pe liderul filialei din Piatra-Neamţ, Cristian Sauciuc.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentCosete Chichirău: Vom lua din electoratul PNL dezamăgit de PSD-izarea partidului
Articolul următorNicușor Dan este optimist: PSD poate fi dislocat total din Bucureşti!