Continuă bătălia deputatului USR Emanuel Ungureanu cu ministrul Sănătății, Alexandru Rafila (PSD). Deputatul USR a anunțat că o să depună o sesizare la Agenția Națională de Integritate, pentru o verificare a sumelor de bani din averea lui Alexandru Rafila. „Urmează DLAF și DNA”, precizează Emanuel Ungureanu.

„Averea lui Rafila la Agentia Nationala de Integritate!

Astăzi, la ora 11, voi depune la Agenția Națională de Integritate o sesizare cu privire la posibila neconcordanță între veniturile declarate și cele obținute, inclusiv prin consultanță, de cel mai leneș ministru al Sănătății din istoria României.

Voi solicita inspectorilor de integritate să verifice și potențialul conflict de interese între acțiunile ca ministru al Sănătății ale lui Alexandru Rafila și activitatea de consultant a acestuia în multiple proiecte cu OMS și actori importanți din industria Big Pharma.

Vă reamintesc că Rafila a dat un tun de peste 21 milioane de euro consultanță către foștii colaboratori de la OMS, cu dedicație, în secret, fără justificare, ca un hoț!

Urmează DLAF și DNA”, a spus Emanuel Ungureanu, pe pagina sa de Facebook.

 

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentTULCEA  Primarul comunei I.C. Brătianu a fost demis în urma referendumului de duminică
Articolul următorDeputatul USR Stelian Ion critică proiectele de legi ale Justiţie: ”Aceste legi în varianta Predoiu nu fac altceva decât să întărească influenţa politicului asupra Justiţiei”