Primarul Capitalei, Nicuşor Dan anunţă marţi că a câştigat procesul cu Ministerul Fondurilor Europene, Curtea de Apel Bucureşti anulând penalitatea de 84 milioane lei pe care acesta o aplicase, în cazul contractului pentru cele 100 de tramvaie Imperio finanţate prin Programul Operaţional Regional.

”Am câştigat procesul cu Ministerul Fondurilor Europene, Curtea de Apel Bucureşti anulând penalitatea de 84 milioane lei pe care acesta ne-o aplicase. Cele 100 de tramvaie Imperio sunt finanţate prin Programul Operaţional Regional, iar Ministerul aplicase o penalitate de 10% din valoarea contractului, susţinând că au existat abateri în procedura de atribuire din 2019”, a transmis primarul pe Facebook. Nicuşor Dan arată că ”întărirea forţei juridice a Primăriei a fost una dintre priorităţile sale şi se dovedeşte încă o dată că a procedat corect.

Sursa: Mediafax

Articolul precedentUSR anunţă amendamente la legea pensiilor speciale: Eliminarea pensiilor aleşilor locali, grefierilor, Curtea de Conturi, diplomaţi, funcţionarilor parlamentari şi navigatori şi recalcularea pensiilor din sistemul de apărare şi ordine publică
Articolul următorPNL și PSD au pus la punct ROTATIVA. Când se va realiza și ce se întâmplă cu Nicolae Ciucă – SURSE