Încep atacurile dure în lupta pentru Primăria Capitalei.  Candidatul susţinut de PNL şi USR-PLUS pentru Primăria Capitalei Nicuşor Dan spune că Gabrielei Firea îi este frică să participe la o dezbatere publică alături de el, iar strategia prim-vicepreşedintelui PSD este de a minţi în medii controlate şi de a cheltui milioane de euro din banii bucureştenilor pentru propagandă politică, conform News.ro.

„Aşa cum bănuiam, candidatului Firea îi este frică să iasă într-o dezbatere publică alături de mine, în condiţiile în care suntem singurii candidaţi cu şanse de a câştiga alegerile, care se desfăşoară într-un singur tur. Înţeleg că azi (luni – n.r.), în şedinţa CGMB, a respins această dezbatere. Mai înţeleg că prim-vicepreşedintele PSD preferă să mimeze, însă, o dezbatere cu mai mulţi candidaţi, preferaţii săi, la care să cheme angajaţi cu carnet de partid ai STB şi Termoenergetica, să perturbe discuţiile, după modelul Bădulescu şi Florea”, a scris Nicuşor Dan luni pe Facebook.

El precizează că poate participa la o dezbatere publică alături de Gabriela Firea, organizată oriunde şi la STB şi la Termoenergetica, condiţia fiind să existe o dezbatere unu la unu.

„Nu am o problemă cu locul ales, poate fi oriunde, inclusiv la sediul PSD. Vin oriunde, şi la STB şi la Termoenergetica. Singura condiţie este să fie o dezbatere 1 la 1, care să permită publicului să vadă faţă în faţă singurii candidaţi cu şanse şi soluţiile pe care aceştia le propun bucureştenilor. Cred că este o chestiune de bun simţ, în condiţiile în care alegerile locale nu se organizează în două tururi, iar toate sondajele arată o polarizare puternică a voturilor, între primii doi candidaţi. Practic, ne aflăm într-o situaţie de tur 2”, a completat Dan.

Acesta a adăugat că va insista ca până la finalul campaniei electorale să existe o astfel de dezbatere între candidaţii la Primăria Capitalei.

„Sigur, nu mă aştept de la Gabriela Firea să participe. Strategia ei este să mintă în medii controlate, în care nu o poate contrazice nimeni şi să arunce milioane de euro din banii bucureştenilor pentru propagandă politică. Voi insista până la final ca această dezbatere, una sau mai multe, să aibă loc. E timpul ca Gabriela Firea să răspundă pentru minciunile repetate cu privire la realizările inexistente din Bucureşti”, a conchis Nicuşor Dan.

Articolul precedentNelu Tătaru vede o lună dificilă în lupta cu virusul corona din cauza alegerilor și a începutului școlii
Articolul următorCel mai recent sondaj de opinie Avangarde. Se configurează o nouă majoritate