Liderul USR Dan Barna afirmă că Parlamentul a pierdut o zi întreagă “pentru ca un PSD iresponsabil să se convingă că moţiunea sa de cenzură e ridicolă şi nu poate fi votată”. “Azi în Parlament am evitat o criză politică. Toate celelalte probleme ale ţării rămân”, spune Barna.

“Parlamentul României a pierdut azi o zi întreagă pentru ca un PSD iresponsabil să se convingă că moţiunea sa de cenzură e ridicolă şi nu poate fi votată”, afirmă Dan Barna, într-o postare pe Facebook.

El adaugă că ziua ar fi putut fi petrecută mai bine discutând despre lucruri utile pentru cetăţeni: reducerea taxelor pe muncă, majorarea pedepselor pentru corupţie în perioada stării de urgenţă şi alertă, creşterea finanţării medicinei de familie, organizarea alegerilor locale de anul acesta în două zile.

Potrivit acestuia, “nu în ultimul rând, am fi putut discuta eliminarea pensiilor speciale pentru aleşii locali. Aceşti bani trebuie să ajungă la cei care au cu adevărat nevoie de ei”.

“Azi în Parlament am evitat o criză politică. Toate celelalte probleme ale ţării rămân”, conchide Barna.

Şedinţa în care urma să se dezbată moţiunea a fost închisă din lipsă de cvorum, fiind prezenţi doar 226 de parlamentari, în condiţiile în care era necesară prezenţa a 233.

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 57. La un pas de a afla adevărul despre coronavirus
Articolul următorNicușor Dan: În mai puţin de patru săptămâni, putem opri dezastrul după patru ani de pesedism!