Eugen Tomac spune, joi dimineață, că „PMP este dispus oricând să creeze o alianță în jurul candidaturii lui Nicușor Dan”, dar că partidul pe care îl conduce „nu a fost invitat în Alianța pentru București”, deoarece „USR se opune”.

Președintele PMP a făcut „clarificări legate de candidaturile PMP la București”.

„Situația este foarte simplă, PMP nu a fost invitat în Alianța pentru București. USR se opune. Nu am avut ieri nicio negociere, singura persoană cu care am discutat în această perioadă în mod onest a fost Nicușor Dan pe care îl cunosc de 20 de ani”, a precizat Tomac, pe pagina de Facebook.

El a mai spus că „PMP este dispus oricând să creeze o alianță în jurul candidaturii lui Nicușor Dan, cu o listă comună pentru Consiliul General. Aceasta trebuie să fie creată și agreată de candidat, fiind echipa alături de care va lucra”.

„De asemenea, candidați comuni la toate sectoarele. Așa arată o alianță de învingători. PMP are candidați care și singuri vor învinge PSD-ul, însă într-o alianță putem câștiga în cel puțin 5 sectoare. Separat, în cel mai fericit caz, un singur sector va avea primar de dreapta”, a adăugat Eugen Tomac.

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 34. Copiii lui Abi Talent ar putea fi săraci
Articolul următorNicușor Dan o desființează pe Firea: Este inadmisibil ca primarul general să ameninţe consilierii cu judecata