Un membru USR a murit la Suceava. El a stat acasă timp de 7 zile, a avut febră, însă cadrele medicale i-au spus că e vorba de o simplă răceală și nu l-au testat coronavirus decat foarte tarziu. Rezultatele nu au venit nici acum, scrie realitatea.net

 

Iulian Bulai a anunțat pe contul său de Facebook decesul unui coleg din USR Suceava.

“Irimia Sava este colegul meu din USR Bunesti – Suceava. A stat acasa cu febra 40, timp de 7 zile. Cat timp a durat conducerea interimara a Spitalului Suceava. A cerut constant sa fie consultat de medic si dus la spital. Se topea pe zi ce trece. I-au spus sa se trateze acasa, ca e o simpla raceala. Ca o sa ii treaca.

Acum doua zile, noua conducere militara a Spitalului Judetean Suceava a trimis o ambulanta in 15 minute de la solicitarea telefonica.

Irimia este acum in stare critica si inconstient, la terapie intensiva. Prea tarziu, se pare. Domnule ministru Tataru, trimiteti manageri medici militari la toate spitalele din tara care vor trata pacientii de COVID-19. Este nevoie de un management profesionist si ferm la toate aceste spitale, din toata tara.

PS: Intre timp colegul meu a murit. Dumnezeu sa-l odihneasca!
Nu a fost primit inca rezultatul testului COVID -19.”

Articolul precedentDan Lungu solicită autorităților să înceteze sabotarea presei în plină criză medicală
Articolul următorDeputatul Ionel Palăr, președintele PNL Bacău și reprezentanții organizațiilor USR și PMP îi răspund președintelui PSD Bacău printr-o scrisoare deschisă: „Un pas în spate și lăsați-ne să facem bine!”