O nouă lege privind autonomia Ținutului Secuiesc a trecut tacit de Camera Deputaților de o săptămână. La fel ca zeci de alte legi zilnic pe care PSD refuză să le pună pe ordinea de zi la vot.

Proiectul fusese respins de comisiile de specialitate, dar PSD care are majoritatea încă în Parlament și toate butoanele nu a pus acest proiect pe ordinea de zi la vot! Adică marii naționaliști care se îmbracă în costume populare ori de câte ori au ocazia, au lăsat să treacă o astfel de lege fără ca deputații să aibă ceva de spus.

Domnul Ciolacu poate să detalieze acest caz.

Un astfel de proiect de lege contravine Constituției României și nu ne ajută în niciun fel într-o perioadă dificilă precum cea prin care trecem.

Din fericire, Senatul este camera decizională și proiectul nu mai poate trece pe sub preș.

USR a semnalat și săptămâna trecută că PSD profită de această perioadă în care Parlamentul lucrează de la distanță pentru a lăsa mai multe proiecte să fie adoptate tacit. Săptămâna trecută la Senat au fost adoptate nu mai puțin de 39 de proiecte într-o singură zi. USR a cerut organizarea ședințelor de plen pentru dezbatere, dar solicitarea a fost respinsă.

Articolul precedentAurelian Bădulescu, semnal de alarmă, după adoptarea tacită a Autonomiei Ținutului Secuiesc: Domnule Ciolacu, ați girat o CERERE DE DIVORȚ între PSD și Ardeal
Articolul următorSilviu Dehelean: “Baronii locali ai PSD au dat contracte de sute de mii de euro clientelei politice”