Alianţa USR PLUS anunţă marţi că începe strângerea de semnături online pentru susţinerea candidaţilor la alegerile locale din 27 septembrie, printr-un mecanism aprobat de Autoritatea Electorală Permanentă, informează Agerpres.

Conform unui comunicat transmis marţi, decizia de a apela şi la această metodă de strângere de semnături de susţinere a fost luată în contextul în care numărul de cazuri de COVID-19 este în creştere în România.

“Alianţa USR PLUS este prima formaţiune politică din România care foloseşte această metodă, încă un mod clar de a demonstra că doreşte modernizarea şi debirocratizarea statului român. Pe lângă confortul şi rapiditatea în a semna pentru a susţine candidaţii USR PLUS la alegerile locale, acum, acest simplu gest – foarte important însă pentru partide – poate fi făcut şi în deplină siguranţă din punct de vedere sanitar, fără hârtii, fără contact cu alte persoane şi fără bătaie de cap”, precizează sursa citată de Agerpres.

Procedura de semnare online se desfăşoară pe site-ul usrplus.ro, nefiind nevoie de descărcarea vreunui formular.

“Procedura de semnare online este foarte simplă: simpatizanţii USR PLUS intră pe usrplus.ro, apasă pe butonul SEMNEAZĂ ONLINE, selectează localitatea în care au domiciliul şi urmează paşii de pe site”, informează Alianţa USR PLUS.

Totodată, membrii şi simpatizanţii voluntari ai Alianţei USR PLUS vor continua să strângă semnăturile de susţinere şi în stradă: la cort, în parcuri, în pieţe, în staţiile de autobuz şi la gurile de metrou.

“Au mai rămas 14 zile până la înscrierea candidaţilor şi fiecare semnătură contează enorm. Semnătură cu semnătură, schimbăm România”, au transmis reprezentanţii Alianţei USR PLUS. 

Articolul precedentNicușor Dan: Primarul PSD Firea a cheltuit în patru ani bugetul pe cinci ani al Bucureștiului
Articolul următor100% TU DECIZI! Marian Pavel, baronul cu succes la păcănele. Cina cea de taină cu afaceriștii