Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a declarat luni la Europa FM că persoanele care fură din sistemul sanitar nu sunt atins „nici cu o floare”.

„Sunt puține locuri în sănătate în care să nu fie cel puțin câteva componente care să nu fie de natură a fi investigată de către DNA. În oricare dintre domenii – de la angajări, la achiziția de medicamente, la achizițiile făcute pentru investiții în spitale. Nu cred că are nimeni vreo îndoială că Mafia din Sănătate e prezentă, și nu de ieri de astăzi. Și apoi, un astfel de sistem se așează, cu cât trece mai mult timp și nu este deranjat, toate interesele care sunt mufate, într-un sens sau altul de acest sistem. Au trecut foarte mulți ani, prea mulți ani, în care oamenii care fură din Sănătate nu au fost atinși. Nici cu o floare”, a spus fostul ministru.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentDeputatul USR Iulian Bulai: ”Cătălin Drulă nu pleacă nicăieri. Nu se poate guvernare cu USR PLUS fără Cătălin Drulă”
Articolul următorClotilde Armand: ”Dragi colegi liberali, vă rog lăsaţi jocurile politicianiste la o parte şi haideţi să guvernăm împreună România”