Copreședintele Alianței USR-PLUS, Dan Barna a confirmat că formațiunea a obținut 23% în ultimul sondaj intern efectuat, la egalitate cu PSD. Pe primul loc în sondaj este PNL, cu 30%, potrivit liderului USR.

“Am văzut că sondajele ne așează peste 20%. E foarte bine. O să continuăm campania”, a afirmat Barna, întrebat, joi seară, la Digi24, despre procentele obținute de USR-PLUS în ultimele sondaje.

Acesta a confirmat informațiile apărute în spațiul public potrivit cărora, într-un sondaj intern USR-PLUS, formațiunea a obținut 23%, PSD 23% iar PNL 30%.

“Da, este un sondaj intern pe care l-am realizat în ultimele zile. Așa arată cifrele la momentul acesta, dar obiectivul nostru este să avem o prezență cât mai consistentă, pentru că – asta o spune sondajul despre care vorbim – la întrebarea «Cine credeți că poate să facă reformă în România?», 72% din respondenți spun că USR-PLUS.

Într-adevăr, spun că este nevoie de o coaliție, că nu suntem suficient de experimentați în administrație. Apare și această realitate”, a mai spus copreședintele Alianței.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentPrimarul Timișoarei, Dominic Fritz: ”Pentru a rupe valul infecțiilor nu există decât opțiuni dureroase”
Articolul următorPrimarul Allen Coliban a anunțat ce se întâmplă cu marca FC Brașov!